Endnu flere forhandlere på banen

På Sjælland kan Hinsides nu købes i ølbutikkerne: Barley Wine (Kbh), Gammel Strand Øl og Vin (Kbh), Ølbutikken (Vesterbro), Fish & Beer (Amager), Vinbørsen (Østerbro), Bjergtrolden (Roskilde), Humletorvet (Slagelse) og på restauranterne/værtshusene: Noma (Chistianshavn), Den Tatoverede Enke (Kbh), Plan B (Kbh)

Om Godt en uges tid er det planen at øllen også skal være på hylderne i Byerne Odense, kolding, Vejle, Århus, v. Hammel og Aalborg

Af Den Gale Brygger · 31. januar 2009

Hinsides på gaden og i Ølentusiasten

De første Hinsides øl er kommet på hylderne i et par butikker i København. Det Drejer sig om Gl. Strand øl og vin, Barleywine, Fish and Beer, Vinbørsen og restaurant Noma.

For en lille uges tid siden blev jeg i øvrigt interviewet af Ole Madsen. Han laver en artikel til februarnummeret af Ølentusiasten. Håber at nå en tur til Kbh igen inden bladet er på gaden, så alle dem jeg ikke nåede forbi kan nå at få et par øl på hylderne også.

Af Den Gale Brygger · 17. januar 2009

Hinsides klar til januar

Jeg er så småt ved at kigge mig om efter forhandlere. Jeg har fået en "høst" på ca. 370 flasker, som bliver klar til salg medio Januar. markedsprisen for en flaske Hinsides på 75 cl forventes at lande et sted lige omkring 150 kr.
Af Den Gale Brygger · 20. december 2008

Nyt navn til Egtvedpigens Drøm

Det ny navn er Hinsides. Jeg synes det gamle navn var for langt og lugtede lidt af museumsøl. Endvide kom Søgaards mig i forekøbet med en stort langeret Egtvedpigeøl. Jeg synes det ny navn er stærkere mere selvstændigt og stadig lugter lidt af grav og gravhøje.
Af Den Gale Brygger · 11. december 2008

Egtvedpigens Drøm på flaske

Så er første batch af Egtvedpigens Drøm kommet på flaske. Det var ikke nemt, men nu står den og eftergærer på flaskerne. Det kommer den i hvert fald til at gøre minimum en måneds tid. Hvis jeg er heldig kan de første flasker sælges lige inden jul.
Af Den Gale Brygger · 15. november 2008

0 5 10 15 20