Topkarakter til Hinsides i Ekstrabladet

Har netop lige opdaget at Hinsides den 23/6 fik 6 ud af 6 oplukkere i ekstrabladets anmeldelse af frugtøl. Læs hele artiklen på http://ekstrabladet.dk/kup/testogtjek/madogfritid/article1183872.ece
Af Den Gale Brygger · 31. august 2009

Tusmørke må vige for natten

I sommerferien kom jeg til at lege lidt med Tusmørke øllen. Jeg udforskede den gamle tradition med at blande gammelt og ungt øl med hinanden. Til sidst stod jeg med en porter, der var så lækker, at jeg bare var nødt til at lave den.

Til dem, der i spænding har ventet på Tusmørke må jeg så undskylde. Håber I så kan finde trøst i Gl. Bådsmands Porter. En sort øl der smager af røg, læder, eg og en masse andet godt.

Gl Bådsmands Porter vil være i handlen inden for en måned.

Af Den Gale Brygger · 22. august 2009

Tusmørke brygget

Brygningen af Tusmørke blev foretaget i sidste uge hos Søgaards bryghus i Aalborg. I løbet af denne uge regner jeg med at brygget kommer på egefad.

Hvis Tusmørke bliver vel modtaget er det tanken at denne let drikkelige øl skal gå hen og blive Den Gale Bryggers tørstslukker.

Som det ser ud lige nu, ender det nok med at være sensommer, før den bliver færdig. Jeg håber at prisen på Tusmørke kan holdes under 45 kr i butikkerne for en ½ liter.

Af Den Gale Brygger · 21. april 2009

Næste øl

Den næste øl fra min hånd bliver en øl, der samler op på traditionen for dansk ale. En overgæret øl, der i store træk uddøde for ca. 150 år siden.

Den er lavet med en enkelt mørk malt, og med Den Gale Bryggers vilde husgær. Den kommer til at hedde tusmørke og skal ende med en alkohol procent på godt 6. Jeg regner med at den er at finde i butikkerne til sommer.

Af Den Gale Brygger · 25. februar 2009

Hinsides får 5 ud af 6 stjerner

Hinsides er blevet anmeldt for første gang i pressen. Det er sket med meget rosende vendinger i Information. Her bliver den blandt andet kaldt en “En kærkommen berigelse af vort nordiske ølunivers.” og “et absolut must for ølnørder.” Læs hele artiklen på http://www.information.dk/181784
Af Den Gale Brygger · 10. februar 2009

0 5 10 15 20